De Rede


De Rede is een veilige en vertrouwde leeromgeving, waar goed presteren en met plezier naar school gaan, samenkomen. We leggen extra nadruk op versterkt taalonderwijs, goed vakmanschap, een uitgebreid bètaprogramma en een uitstekende academische vorming.

 

Kiezen voor De Rede

Een goede keuze

Naast kwaliteitsvolle opleidingen is De Rede vooral een school waar je groeit als mens. Of dat nu gaat om het ontwikkelen van je talent met interessante keuzevakken of het meedoen aan tal van buitenschoolse activiteiten: Op De Rede leer je niet alleen!

 

Keuzevakken

Technasium

Technasium is voor nieuwsgierige, onderzoekende vwo- en havoleerlingen die interesse hebben in technologie.

Blijf op de hoogte!

 

De Rede

Verdiepingsmiddagen

Ieder jaar organiseren we verdiepingsmiddagen, tijdens deze middagen maak je kennis met onze keuzevakken: Sport, Kunst, Bèta Challenge en Technasium. De data kun je alvast noteren, het is altijd op woensdagmiddag: 31 januari: Bèta Challenge 7 februari : Technasium + Sport 21 februari : Technasium + Kunst Technasium heeft twee middagen vanwege de grote belangstelling, je wordt ingedeeld op één van de twee middagen, afhankelijk van je tweede keuze: kunst of sport. Info over aanmelden en programmatijden volgt in december, ook via de basisscholen.

 

De Rede

Gezellige drukte op open avonden

Het is druk in het lokaal van ICT-docent Jeroen Akkerdaas. Hoe kan het ook anders: de robots komen je tegemoet als je binnenkomt! “Hier zie je onze toekomst!” zegt Sam Tieman, stagiair op De Rede. Op z’n opleiding op Scalda is hij al een poos bezig met robots. “Uiteindelijk is het ...  

 

De Rede

Aanmelden schooljaar 2018-2019

Je toekomst begint op De Rede! We verwelkomen je graag op onze school. Je basisschool geeft in februari een advies voor het voortgezet onderwijs, de aanmeldformulieren voor onze school liggen op je basisschool. Zit je in een andere situatie? Of wil je toch graag nog een gesprek? Volg de link en stel je vraag in ons contactformulier.

Je toekomst begint op De Rede!  

De Rede biedt alle opleidingen aan en daarnaast geweldig interessante keuzevakken. Bekijk de filmpjes bij ervaringen of breng ons een bezoek en ervaar het zelf!We organiseren ieder schooljaar tal van activiteiten om kennis te maken met De Rede. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Geen probleem: we zien je graag op De Rede.

 

Kom kennismaken

Open avond 24 en 25 januari 2018

Op 24 en 25 januari organiseert De Rede open avonden.

 

Ervaringen

Gezellige drukte tijdens Open Avonden

Open Avond gemist? Lees hier het verslag!

Vertel het aan anderen